Στις 17 Σεπτεμβρίου

του Χρήστου Χαρίτου
υποψήφιου βουλευτή Α’ Πειραιώς & Νήσων του ΛΑ.Ο.Σ.



Η Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου αποτελεί ορόσημο, είναι το τέλος μιας εποχής. Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι Έλληνες Πατριώτες θα εκπροσωπούνται στην βουλή. Τελειώνει επιτέλους για την πατρίδα μας η ανεξέλεγκτη εξουσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Μαζί τους τελειώνει και η παρακμιακή προσφορά των κομμάτων της Αριστεράς. Η νομοθέτηση με συνοπτικές διαδικασίες τις μεταμεσονύκτιες ώρες με σκοπό να περάσουν απαρατήρητα όλα όσα πλήττουν την ιστορία, την γλώσσα, τα εθνικά μας δίκαια και όσα άλλα εξυπηρετούν τα άνομα συμφέροντα λαμβάνει τέλος.

Από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το παλαιοκομματικό κατεστημένο θα μας βρει μπροστά του. Αυτό τους προκαλεί ανησυχία και φόβο γιατί γνωρίζουν ότι εάν εκλεγούν βουλευτές, αληθινοί Έλληνες Πατριώτες, δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασίες συνδιαλλαγής και συμμορφώσεως με το διεφθαρμένο και ανελλήνιστο πολιτικό σύστημα.

Από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι Έλληνες Πατριώτες βουλευτές θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στα εθνικά μας θέματα δίνοντας έμφαση στο Κυπριακό, στο όνομα των Σκοπίων, στο τελματωμένο Βορειοηπειρωτικό, στα δικαιώματα των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, στην Θράκη και στο Αιγαίο, σε όλα όσα ο ενδοτισμός και η υποχωρητικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων άφησε ανυπεράσπιστα, σε όλα όσα εκείνα που η άνευρη εξωτερική πολιτική τους έθεσε υπό αμφισβήτηση μειώνοντας την εθνική μας κυριαρχία.

Από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι Έλληνες Πατριώτες βουλευτές θα θέσουν το θέμα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και των συνεπειών της, την αύξηση της εγκληματικότητας, της ανεργίας, της φτώχιας που αποτελούν αιμάσουσες πληγές για την πατρίδα μας.

Από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι Έλληνες Πατριώτες βουλευτές θα ασχοληθούν με όλα όσα η παγκοσμιοποίηση και οι θεραπαινίδες τους στην πατρίδα μας θέτουν υπό διωγμό, την ιστορία, την γλώσσα, την θρησκεία, τον πολιτισμό μας και όλες εκείνες τις αξίες οι οποίες αποτελούν τον συνεκτικό κρίκο του έθνους μας.

Από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι Έλληνες Πατριώτες βουλευτές θα ενσκήψουν στα κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Ελληνικό λαό. Θα παλέψουν για την ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος και των συντάξεων, θα κτυπήσουν τα τραπεζικά και βιομηχανικά καρτέλ που απομυζούν τον λαό μας.

Από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι Έλληνες Πατριώτες βουλευτές θα δώσουν την μάχη ενάντια στην διαφθορά της δημόσιας διοίκησης, ενάντια στην πελατειακή σχέση κράτους - πολίτη, ενάντια στην αναξιοκρατία και όλες τις παθογένειες του κράτους που εξέθρεψαν επί 33 χρόνια τα κόμματα «νταβατζήδες».

Το παλαιοκομματικό πολιτικό κατεστημένο με την καθεστωτική νοοτροπία προσπαθεί να εμποδίσει τις εξελίξεις. Η περίοδος που έκαναν ότι ήθελαν χωρίς να δίνουν σε κανένα λογαριασμό πέρασε ανεπιστρεπτί. Η επιστροφή των Ελλήνων Πατριωτών είναι γεγονός.

Η 17η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την απαρχή του αγώνα μας που ο κεντρικός του άξονας θα στρέφεται γύρω από την Ελλάδα και το Έθνος, γιατί μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ. συνδυάζει τον πατριωτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: