Μία τραγωδία χωρίς τέλος...


του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα
διευθυντή των εκδόσεων Πελασγός
υποψήφιου βουλευτή Α’ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ.


Τελικά αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει τον Θεό της. Η συνοδοιπορία της με τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης είναι απροκάλυπτη. Δεν φθάνει που προκάλεσε το κοινό αίσθημα με την απίστευτη εμμονή της στην κυκλοφορία του ανθελληνικού και διαστρεβλωτικού βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού (του τραγικού διδύμου Γιαννάκου - Ρεπούση). Δεν φθάνει που εισήγαγε και άλλα αντεθνικά βιβλία στην εκπαίδευση το 2006 για τα οποία δυστυχώς δεν έγινε η αντίστοιχη διαμαρτυρία.

Έρχεται λοιπόν σήμερα και δεν παραδίδει στην κυκλοφορία το υποτιθέμενα «διορθωμένο» βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού, ενώ έχει αρχίσει η σχολική χρονιά και τα παιδιά μας βρίσκονται ήδη στις σχολικές αίθουσες. Μάλιστα ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι γονείς ότι το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο μετά τις εκλογές! Εδώ μιλάμε για μεγάλη απάτη. Δεν τολμούν να πουν την αλήθεια, ότι επί της ουσίας τίποτα δεν άλλαξαν. Εδώ εξαπατούν ξεκάθαρα τους ψηφοφόρους.

Αλλά δεν σταματούν μονάχα εκεί: Στο νέο βιβλίο της Ιστορίας της Γ’ τάξεως του Γενικού Λυκείου και της Δ’ τάξεως Εσπερινού Λυκείου Γενικής Παιδείας εμφανίζουν την Μακεδονία ως αυτόνομο κράτος εκτός Ελλάδος. Στη σελίδα 130 του νέου αυτού σχολικού βιβλίου υπάρχει χάρτης με κράτος Μακεδονία πάνω από την Ελλάδα. Και για να μην αναρωτιόσαστε ο χάρτης αναφέρεται στα θύματα του «ολοκαυτώματος των Εβραίων 1933-1945». Εάν θέλετε να μάθετε για το ολοκαύτωμα του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού καλύτερα να ψάξετε αλλού διότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν εθνική μνήμη. Αλλά δεν φθάνει αυτό: Παραδίδουν την μισή Ήπειρο στην Αλβανία! Παραδίδουν την ελληνική Θράκη στην Βουλγαρία η οποία βγαίνει στο Αιγαίο εκπληρώνοντας τα όνειρα του Πανσλαβισμού. Αυτά είναι μόνο η αρχή.

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση: οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και απαράδεκτοι είναι και όλοι αυτοί που δεν κατάλαβαν ακόμα ότι πρέπει να τους μαυρίσουν. Μην διαμαρτυρόμαστε άλλο εάν την Δευτέρα έχουμε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο ανθελληνικό δικομματικό κράτος της νεοταξικής μονοπολιτικής. Η στήριξη του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού δεν είναι μονάχα μια λογική προτεραιότητα, αλλά μία εθνική αναγκαιότητα.

Αυτά είχα να πω και η ευθύνη είναι δικιά σας την ώρα της κάλπης. Όπως θα έπρεπε να είναι κάθε ημέρα, κάθε λεπτό και σε κάθε ανάσα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: